Att vi fotograferar en hel del sportbilder är givetvis en korrekt iakttagelse – men det är inte allt vi gör. Vi fotograferar det mesta! Vi sysslar till exempel även med porträtt och produktbilder, arkitektur och längre reportage. 

Bland kunderna märks inte bara media utan även företag som vill ha personalbilder eller miljöbilder till sin hemsida eller till sina sociala medier. Kort sagt så kan vi stilla Ditt bildliga behov hur det än ter sig. 

Ett exempel på detta är att C MORE vände sig till oss med en förfrågan om en väldigt specifik bild nu när hockeyn går in i sin slutspelsfas. Vi inventerade våra möjligheter att kunna leverera enligt förfrågan och efter ett tag skickade vi över vårt förslag vilket gillades av C MORE! Bilden används nu i C MOREs kampanjer. 

Detta är ett bra exempel på att vi klarar att leverera bilder även till en mycket kräsen kund som har en mycket specifik förfrågan. Vår kompetens sträcker sig långt utanför sportens värld. Det är ganska enkelt; söker Du bra bilder? Hör av Dig till oss!

Foto: Fredrik Sundvall / Frilansfotograferna